Hej med dig! Jeg hedder Natashia Evita, jeg er sanger, sangunderviser og stemmebehandler med over 15 års erfaring med sang- og stemmeforløb.


Jeg er indehaver af NatashiaEvitaSang.dk og hjælper til dagligt mennesker med at åbne stemmen, forbinde krop og stemme og mærke stemmens kraft.

Det er et arbejde, jeg elsker overalt på jorden! For hver stemme jeg hjælper frem, er glæden lige så stor hos mig og dem, jeg hjælper. Stemmearbejdet er det dejligste, mest livsbekræftende og meningsfulde arbejde, jeg ved.

Fikser det her så alle mine stemmeproblemer?

Jeg ville så gerne svare ja, men øvelsen her lukker blot din stemme ud af kroppen - hvilket i sig selv er et godt og vigtigt fundament for både dig og din stemme!

Øvelsen vil gøre, at du anstrenger dig mindre, fordi stemmen nemt kommer frem, og du tydeligt kan høre og mærke, hvor meget lyd du har i dig allerede. 

Det er her rejsen starter. Der kan nu bygges op og bygges til din stemme med god sangteknik, grounding og energimæssig frisættelse af din stemme.

Hvis du vil.

Det er den dejligste mest bekræftende proces at gå i gang med, og du vil komme styrket ud på den anden side med en stærkere stemme rent teknisk set.

- Og som et menneske, der har fundet sin egen “sound” med mere stemmetryghed, og som er blevet god til at mærke sig selv og sige til og fra.

Øvelsen kan du få for 0 kr lige her:

Ja tak, jeg vil også åbne min stemme
Natashiaevita_cover smile 2